Cadastru Bucuresti Ilfov

Firma cadastru Bucuresti

Cauti o firma de cadastru in Bucuresti? Suntem echipa Cadastru Bucuresti Ilfov si te ajutam cu serviciile de cadastru si intabulare de care ai nevoie. 

Daca ai o casa, un apartament sau un teren si ai nevoie de un inginer cadastrist autorizat, apeleaza la ajutorul nostru. Inginerul cadastrist al echipei te ajuta cu procedurile necesare (masuratori, intocmire documentatie) si la OCPI.

Tu pentru ce ai nevoie de firma de cadastru in Bucuresti?

In functie de situatie, te ajutam cu serviciul de cadastru si intabulare si cu actualizarea cadastrului. 

firma cadastru bucuresti
firma cadastru bucuresti

Cand ai nevoie de o firma de cadastru?

Serviciile unei firme de cadastru in Bucuresti iti sunt necesare in mai multe situatii. Iata cateva cazuri frecvente in care te poti regasi si tu:

Serviciile firmei de cadastru in Bucuresti, atunci cand obtii autorizatie de construire:

Ai nevoie de un expert cadastrist autorizat atunci cand obtii autorizatie de construire. Exemple de cateva proiecte in constructii pentru care obtii autorizatie de construire sunt: constructia unei case, desfiintarea unor pereti nestructuali de compartimentare din apartament, constructia balconului la parter etc. Dupa ce ai obtinut autorizatia necesara si ai executat lucrarile conform acesteia, inginerul cadastrist al echipei te poate ajuta cu procedurile de cadastru si intabulare sau cu actualizarea cadastrului

Serviciile firmei de cadastru in Bucuresti, atunci cand intri in legalitate cu lucrari fara autorizatie de construire

Poti face intrare in legalitate cu lucrari executate mai vechi de 3 ani, obtinand Certificatul de edificare a constructiei. Cu ajutorul obtinerii lui iti poti actualiza cadastrul. Lucrarile ce nu sunt mai vechi de 3 ani si nu autorizatie de construire la baza se pot autoriza prin eliberarea Certificatului de Urbanism, si apoi obtinerea autorizatiei de construire. Vorbim in acest ultim caz de lucrari sanctionate (termenul de precriptie de 3 ani nu este implinit). 

Serviciile firmei de cadastru in Bucuresti, atunci cand faci schimbare de destinatie

Se face actualizarea cadastrului cu noua schimbare de destinatie a imobilului. Atentie, daca schimbi destinatia imobilului si sunt necesare si lucrari de constructii, poti avea nevoie de autorizatie de construire. 

De cadastru si intabulare ai nevoie si pentru comasarea, dezmembrarea sau apartamentarea imobilelor. Contacteaza-ne si discutam detaliat despre situatia ta. 

Firma cadastru Bucuresti pentru actualizare documentatie cadastrala

Ai nevoie de o firma de cadastru in Bucuresti pentru a actualiza cadastrul? Echipa noastra te poate ajuta daca nu ai un inginer cadastrist. Atunci cand exista documentatie cadastrala la baza, dar se aduc modificari asupra proprietatii este necesara actualizarea cadastrului. 

La apartamente, proprietarii au nevoie de actualizarea cadastrului cand aduc modificari interioare sau la construirea balconului. Modificari interioare frecvente sunt desfiintarea parapetului, desfiintare camara, debara, construire pereti etc. 

La case, cel mai des vorbim de extinderi si modificari interioare. Extinderile pe verticala si orizontala sunt des intalnite. Construirea unei terase sau a unui garaj, ori constructia unei mansarde sunt lucrari ce necesita actualizarea cadastrului. 

firma cadastru bucuresti

Firma de cadastru in Bucuresti pentru prima inscriere

Proprietatea ta este la prima inscriere? Apeleaza la echipa si hai sa ne ocupam de cadastru si intabulare pentru imobilul tau!

Multi proprietari se confrunta cu urmatoarea speta. Au un imobil cu “documetatie cadastrala” veche, conform procedurilor ce se urmau anterior noului sistem de cadastru si intabulare. In aceasta situatie, este nevoie de cadastru si intabulare efectuate in conformitate cu noile proceduri de evidentiere si inregistrare a imobilelor. 

firma cadastru bucuresti

Contact firma cadastru Bucuresti

Numarul nostru de contact este 0733 479 973. Ia legatura cu noi si hai sa purtam o discutie telefonica. Ne poti contacta pentru serviciile de cadastru si intabulare in Bucuresti si pe email, la adresa afisata in site, contact@cadastru-bucuresti-ilfov.ro